IMG_0463 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De hoofdofficier van justitie looft een beloning van 2500 euro uit voor de tip die leidt tot de aanhouding en vervolging van de man die eerder dit jaar de Coop supermarkt aan het Scheldeplein in Alblasserdam overviel. De Coop Compact werd vrijdag 13 maart 2015 overvallen door een jongeman met een bivakmuts over het hoofd en een vuurwapen in zijn hand. De man ging er vandoor met het geld uit de kassa. Aanstaande donderdag zijn beelden van de overval te zien op tv.

Wapen
De overvaller kwam op 13 maart rond 20.30 uur de winkel binnen. Hij droeg een bivakmuts en bedreigde een kassamedewerker met een vuurwapen. Toen de medewerker de kassa opende, griste de jongeman het geld er uit en rende linksaf de winkel uit in de richting van de Maasstraat. De eigenaar van de winkel en de medewerker renden nog achter de man aan, maar staakten de achtervolging toen de overvaller zijn wapen op het tweetal richtte.

Bureau Rijnmond
Beelden van de overval (ler) zijn op donderdag 10 september 2015 vanaf 17.25 uur te zien in het programma Bureau Rijnmond op TV Rijnmond. (programma wordt ieder uur herhaald).

Tips
Heeft u informatie over de overval? Bel dan met het Regionaal Team Overvallen op het nummer 0800-6070. Anoniem tippen kan via het nummer 0800-7000. Het Team Criminele Inlichtingen is te spreken via 0657162393. Elke tip, hoe klein ook, is welkom.

Tekst en foto: Peter Stam.

IMG_0463 [Desktop Resolutie]