CJKdemorgensterALBLASSERDAM – Christelijk koor De Morgenster uit Alblasserdam houdt woensdag 2 september 2015 een informele open kooravond. Geïnteresseerden krijgen deze avond de gelegenheid om kennis te maken, sfeer te proeven en mee te zingen.

CK De Morgenster bestaat uit vijftig enthousiaste jonge mensen die het zingen als gedeelde passie hebben. Het repertoire is zowel Nederlandstalig als Engelstalig en bestaat zowel uit ingetogen aanbiddingsliederen als meer uptempo lofprijzingsliederen. Het koor wil het evangelie bekend maken door medewerking te verlenen aan kerkdiensten en praiseavonden en organiseert op 3 oktober een concert met Gerald Troost.

De leden van het koor komen uit verschillende kerkelijke stromingen waarbij de leden het belangrijk vinden om samen een eenheid te vormen. Op 22 december staat er een volkskerstzang gepland in de Hervormde Kerk in Kinderdijk.

“De wereld in Uw hand” is de titel van de cd die in 2014 is opgenomen met uitsluitend nieuwe Nederlandstalige nummers gecomponeerd, gearrangeerd en geschreven door onze dirigent Leon van Veen en Erwin de Vos. Op de cd wordt het koor begeleid door een combo bestaande uit piano, basgitaar, percussie, dwarsfluit, hobo en een strijkorkest.

Elke woensdagavond repeteert het koor van 20.00 – 22.00 uur in koffiebar De Poort, Randweg 141 in Alblasserdam. Iedereen tussen de 15 en 40 jaar is aanstaande woensdag welkom. Meer informatie over het koor is te vinden op: www.cjkdemaorgenster.nl.

 

CJKdemorgenster