Hornbach Alblasserdam BouwmarktALBLASSERDAM – Een 25-jarige man uit Papendrecht is maandagavond 31 augustus 2015 door de beveiliging van bouwmarkt Hornbach aan de Kelvinring in Alblasserdam betrapt op het stelen van een tang. De Papendrechter liep zonder te betalen langs de kassa. Toen de beveiliging de man aansprak werd hij volgens de politie agressief en nam de benen. Drie medewerkers van de bouwmarkt wisten de twintiger tegen de grond te werken.
De politie kwam met meerdere eenheden met spoed ter plaatse. “De agenten zagen bij aankomst dat er drie medewerkers van Hornbach op de man lagen. Het personeel droeg de man over aan de agenten,” vertelt een woordvoerder van de politie.

Sepot
De 25-jarige werd direct ingerekend en meegenomen naar het bureau. Ook twee andere mannen werden aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de diefstal. Op het politiebureau bleek dat deze vermeende betrokkenheid niet was aan te tonen. Zij werden heengezonden en de zaak tegen hen is inmiddels door het Openbaar Ministerie geseponeerd.

Agressieveling
“De agressieveling zit nog wel vast. De tang is inmiddels weer terug bij Hornbach,” aldus de politiewoordvoerder.

Hornbach Alblasserdam Bouwmarkt

hornbach politie alblasserdam