anita witzier (Medium)KINDERDIJK – Aanstaande dinsdag 18 augustus 2015 is in het tv-programma ‘Ik neem je mee!’ te zien hoe tv-persoonlijkheid Anita Witzier door singer-songwriter Michael Prins meeneemt op een solex (brommer) door de Alblasserwaard. Het duo komt onder meer in Kinderdijk en Streefkerk.

‘Ik neem je mee!’ is een programma van de KRO-NCRV, waarin presentatoren samen met bekende Nederlanders op minivakantie gaan in eigen land. Ze zoeken de meest mooie, bijzondere of gekke plekken van hun geboortestreek op.

Ouderlijk huis
Singer-songwriter Michael Prins neemt Anita Witzier mee naar Streefkerk en omgeving, een voor Anita niet geheel onbekend gebied. Zij is er namelijk ook in de buurt geboren. Als ware toeristen verkennen zij op een solex het schilderachtige landschap van Kinderdijk. Michael neemt Anita mee naar zijn ouderlijke huis in Streefkerk, waar hij menig uurtje achter de piano heeft gezeten. Hij zingt voor Anita een prachtig lied.

Lek
Anita maakt niet alleen kennis met zijn ouders, maar ook met zijn goede vriend Frans, met wie hij veel avonturen heeft beleefd en die heel belangrijk voor hem is geweest. De dag wordt afgesloten met een zonsondergang aan de rivier de Lek. De volgende dag heeft Michael nog een sportieve activiteit verzonnen. Hij daagt Anita uit om te gaan waterskiën.

NPO1
Het programma is dinsdag 18 augustus 2015 vanaf 19.30 uur te zien op NPO1 en later via NPO.nl.

anita witzier (Medium)