IMG_9074 (Medium)ALBLASSERDAM – De dierenpolitie heeft vrijdagmiddag 14 augustus 2015 samen met de wijkpolitie en een inspecteur van de Landelijke Inspectiedienst Dierenbescherming drie honden uit een woning in Alblasserdam laten halen. Het betreffende huis bleek ernstig vervuild te zijn met poep, plas en kots.

De honden zijn meegenomen naar een dierenarts en werden daarna in Rotterdam, in een ander pand van dezelfde eigenaar, ondergebracht. De dieren mogen terug naar de woning in Alblasserdam, als de bewoner zijn huis heeft schoongemaakt. De eigenaar laat weten dat hij de dieren voorlopig in Rotterdam houdt.

De politie trad de woning binnen, naar aanleiding van meldingen uit de buurt over mogelijk verwaarlozing. Een slotenmaker ‘flipperde’ de woning voor de agenten open.

Foto’s: Peter Stam.

IMG_9074 (Medium)

20150814_100059 (Medium)  IMG_9094 (Medium)