Oversteekplaats Van Eesterensingel (Medium)ALBLASSERDAM – Vanaf volgende week hebben voetgangers die ter hoogte van het Wilgenplein de Van Eesterensingel in Alblasserdam willen oversteken, weer voorrang. Het zebrapad, dat er vóór de reconstructie van het Wilgenplein lag, komt op verzoek van winkeliers en bewoners namelijk weer terug. De werkzaamheden worden op woensdag 19 en donderdag 20 augustus 2015 uitgevoerd door aannemer Timmer-Verzijl.

Om de werkzaamheden veilig te kunnen uitvoeren wordt op woensdag 19 augustus de zuidelijke rijbaan van de Van Eesterensingel tussen de Wilgenlaan en de Zeilmakersstraat afgesloten. Op donderdag 20 augustus wordt de noordelijke rijbaan van de Van Eesterensingel vanaf ingang Zeilmakersstraat tot de Korenbloemstraat afgesloten. De zuidelijke rijbaan is dan weer opengesteld voor het verkeer.

De lijndienstbussen van Arriva rijden deze twee dagen een gewijzigde route. Deze route wordt op de halteborden aangegeven. De bereikbaarheid voor de hulpdiensten blijft gegarandeerd.

Oversteekplaats Van Eesterensingel (Medium)