20150420_101527 (Medium)ALBLASSERDAM – Eetcafé ’t Raedhuijs aan het Cortgene in Alblasserdam heeft een acht gescoord in de AD- terrassentest en staat daarmee (voorlopig) op de derde plaats in de top6 van terrassen in de regio. Voor de Terrassentrofee 2015 bezoekt en beoordeelt het Algemeen Dagblad wekelijks een terras in de regio. Deze week was de jury in het Damdorp. ’t Raedhuijs krijgt onder meer complimenten over de service, de gastvrijheid en de uitgebreide menukaart.

“Wat puntjes op de i en ’t Raedhuijs zit in de top,” stelt horecaondernemer Henny Helsemans zaterdag 1 augustus 2015 in het AD.

Scores
Het eetcafé krijgt voor de locatie een 7,5, voor de bediening een 8, voor de hygiëne een 8, voor het eten en de drank een 7,5, voor de prijs een 8 en een bonuspunt voor de ‘leuke keuzes op de zeer uitgebreide terraskaart’. Met de gemiddelde score van een 8 staat de horecaonderneming voorlopig op de derde plaats. Op plaats twee, met een 8,1, staat In de tuin van Florizz uit Zwijndrecht. Op de eerste plaats staat Finn’s uit Dordrecht. Dit restaurant scoorde een 8,2.

’t Raedhuijs
’t Raedhuijs werd op 20 april 2015 officieel geopend door de eigenaren Martin en Manon Buijs. Voorafgaand aan de opening werd er maandenlang keihard gewerkt. Het pand, waar vroeger Gort Juwelier in gevestigd zat, werd volledig verbouwd en gerenoveerd. Uiteindelijk bleven maar twee van de vier gevels overeind, moesten er 24 heipalen bijgeslagen worden en werd de kap vernieuwd.

Gratis
De volledige recensie en de rest van de krant zijn, in verband met cao-acties bij de drukker, gratis te bekijken / downloaden via de site van het AD.

Raedhuijs Alblasserdam

Terrassentrofee 2015 t Raedhuijs