Wasbord buiten  wasstraat advo Alblasserdamsnieuws (Medium)Dit betreft een advertorial.
ALBLASSERDAM – MAAT Techniek uit Alblasserdam voert volledig onderhoud en keuringen uit van uiteenlopende voertuigen, van bestelbus tot aan touringcar. Ze beschikken over een grote, compleet uitgeruste werkplaats. Hier kan je terecht met je truck, oplegger of ander voertuig, ongeacht het merk, type of de grootte. Daarnaast is het mogelijk om je bestelbus, caravan of vrachtwagen vol­ledig te laten reinigen in de geautomatiseerde Truckwash die recent volledig vernieuwd is. Zowel de Truckwash als de werkplaats zijn Bovag gecertificeerd.

24/7 onderhoud
Het onderhoud van bedrijfswagens vindt plaats in de moderne werkplaats. Met gebruik van diagnostische apparatuur kunnen ze binnen korte tijd analyseren wat er mis is met de wagen en de storing snel verhelpen. De goedopgeleide monteurs zorgen ervoor dat het materieel weer snel beschikbaar is voor ge­bruik. De werkplaats heeft ruime openingstijden van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 19.00 uur. MAAT Techniek biedt daarnaast een storingsdienst die 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar is.

Keuringen en inbouw
De monteurs zijn opgeleid om al het materiaal te keu­ren, zoals APK keuring, tachograaf keuring, laadklep­keuring en de keuring van autolaadkraan. Sinds kort is daar de keuring van uw autobeveiligingssysteem bijgekomen. Ook voor de inbouw van boordcompu­ters, navigatiesystemen en audiosystemen ben je bij MAAT aan het juiste adres.

Truckwash
MAAT heeft een vol geautomatiseerde Truckwash aan de Edisonweg in Alblasserdam en dit is uniek in de regio. Hier wer­ken dagelijks minimaal twee medewerkers om de voertuigen van particulieren en zakelijke klanten zo efficiënt en snel mogelijk blinkend schoon te wassen. In het weekend zijn naast de professionals ook veel weekend krachten aanwezig die ondersteuning bieden in de wasstraat. ‘ Voor deze weekend baan staan deze jonge vrachtwagen liefhebbers in de rij.’ verteld Arie, servicemanager Techniek en inmiddels zelf ook al 27 jaar werkzaam bij MAAT. ‘Verschillende jongens die ooit in de wasstraat zijn begonnen zitten nu op de vrachtwagen of werken bij onze afdeling techniek. Echte liefhebbers die al jong weten hoe je de voertuigen goed moet onderhouden.’

Treinstellen
Jan werkt al ruim 8 jaar met veel plezier in de wasstraat. ‘In de afgelopen 8 jaar heb ik al heel wat voertuigen door de wasstraat zien komen. Heel bijzonder waren bijvoorbeeld de treinstellen die wij maandelijks gewassen hebben. In de zomermaanden zien wij natuurlijk veel caravans door de wasstraat komen. Zelf krijg je ze nooit zo goed schoon met een tuin slang en een emmer sop.’ aldus Jan. Ook voor het HACCP reinigen van de binnenzijde van de wagen kan je bij MAAT Truckwash terecht.

Cadeaus
Bij iedere wasbeurt spaar je meteen voor leuke cadeaus of een gratis wasbeurt. De Truckwash heeft ruime openingstijden: maandag t/m woensdag 8.00-18.00 uur, donderdag 8.00-19.00 uur, vrijdag 8.00-21.00 uur en zaterdag 8.00-13.30 uur.

Zomeractie
Laat je bestelbus, caravan, camper of touringcar in de maanden mei t/m augustus wassen in de Truckwash voor speciale zomerprijzen. #Bestelbus 17,50 #Caravan 24,50 #Camper 34,50 #Touringcar 34,50. Vul een bon in bij de Truckwash en maak ook nog kans op een dagdeel caravantraining! Onder alle bezoekers verloot MAAT in de actie maanden een dagdeel caravantraining waarbij je om leert gaan met je eigen voertuig en aangehaakte caravan. Kijk voor meer informatie op http://www.maat4pl.nl/techniek-2/tarieven/.

Wasbord buiten  wasstraat advo Alblasserdamsnieuws (Medium)

Busje  wasstraat advo Alblasserdamsnieuws (Medium) Dashboard wasstraat advo Alblasserdamsnieuws (Medium) Treinstel (Medium) Wasstraat (Medium)