ALBLASSERDAM – Zaterdag 22 augustus 2015 wordt er een sponsorwandeltocht door de Alblasserwaard gehouden. Deelnemers kunnen kiezen uit een route van tien of twintig kilometer. De start is tussen 09.00 en 10.00 uur bij de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam. Voor wie liever samen met andere deelnemers loopt, is er om 09.30 uur een groepsstart. De organisatie is in handen van de stichting Samanatha uit Alblasserdam. De opbrengst gaat naar kansarme meisjes in India.

Wandelaars kunnen zich laten sponsoren door familie, vrienden, buren kennissen en bedrijven. Het streefbedrag is honderd euro per persoon. Aanmelden kan via [email protected] of via de telefoonnummers 078-6451161 of 06-21675709. Meer informatie is te vinden op www.samanatha.org.

Organisatie sponsortocht: Anna-Marie Boeder, Martha Krijger en Rineke Tange.
Namens Stichting Samanatha: Annemary van Dijk, Wout den Hoed en Tonnie Krijger.

Achtergrondinformatie
In 2013 werd het jongenshuis HOPE home voor vijftig jongens in Hyberabad in India een feit. Twee jaar eerder dan gepland kwam het jongenshuis gereed. Dit alles door hulp en ondersteuning van velen in binnen- en buitenland. Stichting Samanatha uit Alblasserdam zette zich belangeloos in om de bouw van dit jongenshuis financieel mogelijk te maken.

Nood is groot
“Overtuigd en bemoedigd dat God deze kinderen in India niet voorbij gaat willen wij nu ons nu gaan inzetten om de bouw van een tehuis voor 50 meisjes te realiseren. Veel meisjes worden verstoten en komen terecht in de seks-slavernij, worden als kind-slaaf gebruikt of leven op straat. De nood is groot. Vijftig meisjes is een fractie van de miljoenen die geen toekomst hebben. Ze krijgen een menswaardig bestaan maar bovenal horen zij van de Heere Jezus. Dat is de roeping van Ds. Kumara en zijn echtgenote. Onder hun bezielende leiding kwam het jongenshuis tot stand. Hun opdracht is om ook een tehuis voor meisjes te bouwen en dit kan niet gebeuren zonder uw steun. Wij rekenen op uw gebed en (financiële) steun,” laat de stichting weten.

Deel dit bericht via...