Foto nieuwsartikelALBLASSERDAM – Van maandag 13 tot en met vrijdag 17 juli 2015 wordt in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam de Vakantie Bijbel Week (VBW) gehouden. Voor kinderen van vier tot en met twaalf jaar is er weer van alles te beleven tijdens de gratis feestweek. Dit jaar staat alles in het teken van het stoere thema ‘De Bouwplaats’. De kinderen gaan zingen, knutselen en kijken elke morgen naar een sketch. Vrijdag is er een spelletjesochtend.

Elke ochtend (met uitzondering van de woensdag) gaat de zaal vanaf 9.15 uur open en zijn alle kinderen van harte welkom om mee te doen. De start is om 09.30 uur. Op vrijdagavond is er een speciale slotavond met een leuk optreden voor jong en oud. Landvast opent de deuren vanaf 18.45 uur en om 20.30 uur is de slotavond afgelopen.

De VBW wordt georganiseerd vanuit de hervormde wijkgemeente Dam (Grote Kerk) in Alblasserdam en is hier te vinden op Facebook.

Foto nieuwsartikel