DSC04371 (Medium)ALBLASSERDAM – Op 10 juli 2015 vindt in Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam de feestelijke première van de familievoorstelling ‘Slingers en ballonnen’ plaats. Het betreft een nieuwe productie van het Alblasserdamse Theaterhuis Rauw. Deze feestelijke, luchtige en humoristische voorstelling vertelt het verhaal van Ans den Ouden.

Tante Ans heeft voor haar zeventigste verjaardag een volledig hotel afgehuurd en haar (niet zo hechte) familie uitgenodigd om het feest met haar mee te vieren. Iedereen komt, maar niet allemaal omdat ze het beste met hun tante voor hebben. Zeven medewerkers, zeven familieleden, één jarige, vijftig biologische bitterballen, een testament en een kat samen in een sterrenloos hotel. Als dat maar goed gaat…

De voorstellingen is te zien op 10 en 11 juli in Cultureel Centrum Landvast. De kaartjes kosten €10,-. Er kan alleen contant betaald worden. Kaarten zijn te bestellen via het e-mailadres reserveren@rauwtheater.nl.

Theaterhuis Rauw
Theaterhuis Rauw maakt toegankelijke voorstellingen, luchtig en humoristisch met af en toe een bittere ondertoon. De elf spelers hebben dit jaar keihard gewerkt om deze mooie productie neer te zetten. Aan het begin van het seizoen volgden zij workshops in verschillende theaterstijlen, waarna de echte repetitieperiode is begonnen. Daarin is in samenspraak met de spelers het verhaal ontstaan en het script geschreven. De spelers hebben dus een rol die letterlijk op hun lijf geschreven is.

Cast
Adrie Duijzer, Sander Boele, Marie-José van Vliet, Hilda Aanen, Marjolein Koole, Jessica Klijnjan, Annette Veenman, Amy-Lianne Koolmees, Katalin Vos, Tina Geerman en Marlies van Hees

Regie en tekst
Aron Elstak en Annemieke van der Linde

Gastacteurs
Nigel Donker, Marije Kortekaas, Dylan Berkeveld en Aron Elstak
 

DSC04371 (Medium)