Blokweer AlblasserdamALBLASSERDAM – Zo’n honderd kinderen zijn deze week geslaagd voor hun zwemexamen in zwembad Blokweer in Alblasserdam. Het was het laatste zwemexamen voor de zomervakantie. Zeventig kinderen haalden hun A-diploma. 25 kinderen slaagden voor B en zes voor C. Vanaf 24 augustus wordt weer gestart met leszwemmen in het Alblasserdamse bad.

Voor A zijn geslaagd:
Aad van der Meer, Aron Bahlman, Bridget Toom, Carlijne Timmer, Djinan Alasadi, Igor Kool, Imke Strömeijer, Isaäk Visser, Lars van Veen, Mathijs Stip, Nancy Bronkhorst, Robin Kool, Rozemarijn Arkeraats, Stef Reijm, Tjerk Bakker, Wilmer Stam, Thijmen verhulst, Jari Eijkelenboom, Célyne van de Mark, Charlien van der Silk, Daan van den Ouden, Esther Oosterwijk, Eva Boer, Ezra van de Kraan, Gwendelyn Tuin, Hicham Tahiri, Jãden Bezemer-Sevim, Jasper Brasser, Jayda Akpullukçu, Jelle bergkamp, Jurre Verhoef, Karsten Lems, Laurens de Hon, Liam van Lambaart, Lindy Slagter, Maartje van Beelen, Matthijs Schouwenaar, Mees Bieren, Myrthe Spans, Nathan de leeuw, rebecca van de Kraan, Robin Kannegieter, Sanne Uitman, Bart Hooft, Beau Houtman, Calvin Verheul, Carsten Verloop, Cor Stout, Danique Snel, David Jongeneel, Djil Franken, Elian Verbaas, Esmee Bochanen, Jaden van Wingerden, Jaycie Versluis, Jesse Zondag, Joëlle Wobben, Jordi Weijers, Loïs Rozendaal, Marylène Baan, Matthias Barendrecht, Mirthe Van Kooten, Mirthe Breedveld, Rebecca de Sterkte, Ruth van Ek, Thenise Holleman, Willen van der Graaf, Yfke den Hollander.

Voor diploma B zijn geslaagd:
Aarnoud Griffioen, Akin Kaan Kükück, Anne Los, Anouk Wolf, Diego kruithof, Dyllan Baljé, Eduard Nieuwenhuis, Fenna van Anrooij, Hélène van Dijk, Jaliene de Loof, Jami de Jong, Jesse Heijkoop, Jessica Looman, Juliët van der Waal, Lian Twigt, Lieke Deelen, Lisa van der Lede, Nanou versluis, Nena Bakker, Rick Oskam, Rosalien Maaijen, Rosanne van driel, Ruben van der Enden, Trude Jelier, Willemijn van der Male.

Voor diploma C zijn geslaagd:
Aart Jongeneel, Julia Sterk, Mauro Peeters, Noyemie Sarkisjan, Jannette van den burger, Luuk Krijgsman.

Blokweer Alblasserdam