PolitieautoALBLASSERDAM – Op de Haven in Alblasserdam heeft op dinsdag 30 juni 2015 omstreeks 20.40 uur een aanrijding plaatsgevonden tussen een personenauto en een bestuurder van een snorfiets. De locatie van de aanrijding betreft de toegangsweg richting het parkeerterrein van Landvast.

Na deze aanrijding is de bestuurder van de snorfiets, samen met een andere snorfietser weggereden in de richting van de Dam en is vervolgens over de Dam rechtsaf de Kerkstraat ingereden.

2500 euro
De aangebrachte schade aan de personenauto bedraagt circa € 2500,00. De snorfiets betrof een retro scooter, vermoedelijk van het merk Piaggio ZIP, kleur zwart en voorzien van twee buitenspiegels en windscherm en een blauwe kentekenplaat.

Lichtgetinte jongeman
De bestuurder was een jongeman van circa 18 – 20 jaar, lichtgetint, lengte circa 1,75 lang, kort opgeschoren haar en hij droeg een witte sportbroek tot boven zijn knieën en een shirt met letters, kleur oud roze.

Letsel
Door deze aanrijding zou de bestuurder van deze snorfiets letsel hebben aan zijn linkerknie.

Contact
Bent of kent u de bestuurder van de snorfiets? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844. Anoniem uw informatie doorgeven kan ook, via M 0800-7000.