IMG_2890 (Medium)ALBLASSERDAM – De leerlingen van Yvonne Verschoor van YV-Dance uit Alblasserdam hebben zaterdag 27 juni 2015, in een twee uur durende show laten zien wat zij in de afgelopen tijd hebben geleerd. Met de show in Landvast, die door honderden mensen werd bezocht, werd tevens het vijfjarig jubileum van YV-Dance gevierd.

Naast de leerlingen van YV-Dance waren er ook leerlingen aanwezig van de nieuwe Sport BSO en Stichting Welzijn Alblasserdam.

Burgemeester Jan Heijkoop complimenteerde Yvonne Verschoor met haar werk in de afgelopen vijf jaar. “Je begon met twee groepjes en geeft inmiddels les aan zeventig mensen. Dat is heel knap,” stelde de burgervader.

Yvonne, die behalve in Alblasserdam ook lesgeeft in Sliedrecht, kijkt terug op een zeer geslaagde dag: “Het was echt heel druk. Iedereen deed heel leuk mee. Er waren wel even wat problemen met het geluid, maar dat werd gelukkig snel verholpen.”

Op deze site zijn nog meer foto’s te zien. Die foto’s zijn gemaakt door Peter Lodder.

IMG_2788 (Medium) IMG_2815 (Medium) IMG_2822 (Medium) IMG_2828 (Medium) IMG_2836 (Medium) IMG_2842 (Medium) IMG_2845 (Medium) IMG_2875 (Medium) IMG_2890 (Medium)