IMG_2641 (Medium)ALBLASSERDAM – Op basisschool ‘t Nokkenwiel aan het Boerenpad in Alblasserdam is vrijdag 26 juni 2015 voor de tweede keer in de geschiedenis een pleinfeest gehouden. Als thema was gekozen voor ‘de jungle / het oerwoud’. De feestelijke dag begon met spelletjes op het schoolplein. In de avond kregen de kinderen, tijdens een openluchtpicknick biologische friet, komkommer en ijs. Daarna traden zij op en hadden de ouders de gelegenheid bij te praten met andere ouders.

“We proberen de kinderen er zoveel mogelijk bij te betrekken. De kinderen mogen de acts op het podium zelf aankondigen. Dat past goed bij het Daltononderwijs. Het is echt een feest voor de school, de ouders en de kinderen,” vertelde Anja van der Graaf van ’t Nokkenwiel.

Het feest, dat werd georganiseerd door de activiteitencommissie en een aantal leerkrachten van de school.

Fancy Fair
Op basisschool De Loopplank in Alblasserdam werd vrijdag de Fancy Fair gehouden. De fair, die voor de derde keer werd gehouden, werd georganiseerd door de Stichting Vrienden van De Loopplank. Ditmaal in Caribbean Breeze stijl. Er waren Caribbean hapjes en drankjes en Salsamuziek. Verder waren er allerlei activiteiten voor jong en oud. De opbrengst van de fair zal onder andere worden aangewend voor de aanschaf van een digibord voor de kleutergroepen van de basisschool.

Foto’s: Arjan Kraijo en Peter Stam.

IMG_2586 (Medium) IMG_2601 (Medium) IMG_2615 (Medium) IMG_2625 (Medium) IMG_2626 (Medium) IMG_2641 (Medium) IMG_2657 (Medium) IMG_2667 (Medium) IMG_2673 (Medium) IMG_2675 (Medium) IMG_2683 (Medium) IMG_2686 (Medium) IMG_2691 (Medium) IMG_2694 (Medium)

CIcMKMpUYAABLVP CIcMLWrUYAAQzq7 CIcMLvtUEAAcZQT