IMG_8841 (Medium)ALBLASSERDAM – Ruben van Rumpt (16) uit Alblasserdam heeft een grote hobby en dat is tekenen. Vooral auto’s en mensen. Zijn tekeningen zet hij op Instagram, waar hij inmiddels al meer dan 6000 volgers heeft. Een half jaar terug maakte hij een tekening van de garage (met inhoud) van een bekende Nederlandse ondernemer en voegde deze toe op zijn Instagram-account. De ondernemer was hier zo van onder de indruk dat hij beloofde de tekening persoonlijk te komen ophalen in de auto die Ruben had getekend.

Vrijdag 26 juni was het dan zover. Ruben was met vrienden naar de film in Rotterdam en werd daar opgehaald met een Bugatti Veyron. In Nederland zijn er maar zeven mensen met deze 1001 pk-auto. Na een paar fotomomenten bij onder andere de Erasmusbrug en de molens in Kinderdijk werd Ruben naar huis gebracht. “De tekening krijgt een mooi plekje in de garage,” beloofde de eigenaar.

Meer informatie over Ruben is te vinden op zijn Instagramaccount en zijn website.

IMG_8841 (Medium)

IMG_8781 (Medium) IMG_8817 (Medium) IMG_8842 (Medium) ruben van r (Medium) rubenvanr (Medium)