woonkracht10 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De vestigingen van woningcorporatie Woonkracht10 in Alblasserdam en Papendrecht sluiten per 1 juli 2015 definitief. De vestiging aan de Bruïnelaan 97 in Zwijndrecht blijft wel geopend. De vestiging sluit volgens Woonkracht10 omdat de corporatie zich dan meer kan richten op digitale dienstverlening, om zodoende kosten te besparen en daarmee het wonen betaalbaar te houden.

“Deze zomer lanceren wij het nieuwe online klantportaal Mijn Woonkacht10. Vanaf dat moment zijn klanten voor reguliere verzoeken niet meer afhankelijk van standaard openingstijden, maar kunnen ze via internet een verzoek doorgeven. Het gaat dan bijvoorbeeld om persoonlijke gegevens wijzigen, reparatieverzoeken doen, een betalingsregeling treffen of een klacht doorgeven. Deze zomer ontvangen de huurders hun persoonlijke inlogcode,” vertelt Annemarie Derksen, teamleider Service Center.

De teamleider vervolgt: “De afgelopen jaren zien we steeds minder bezoekers op de vestigingen, want veel van onze klanten hebben de weg naar Woonkracht10 al gevonden via internet. Het inkrimpen van fysieke locaties en het uitbreiden van onze digitale dienstverlening is daarom  een logische en kostenbesparende keuze om ook in de toekomst invulling te geven aan de klantwens.”

Om de klant telefonisch beter van dienst te zijn, is er ook een nieuw Service Center ingericht. Het center is bereikbaar op (078) 620 20 00.