CHyb8CaW8AARiiROUD-ALBLAS – Deze week is de campagne ‘Te gast in Oud-Alblas’ van start gegaan in Oud-Alblas. Inwoners van het dorp hebben de afgelopen tijd veel meldingen gedaan van overlast in de Dorpsstraat en Brugstraat. De meldingen gaan over risicovol rijgedrag en verkeersoverlast. Niet alleen van automobilisten, maar ook van trekkerrijders.  Samen met de klankbordgroep Oud-Alblas en aanwonenden is in drie bijeenkomsten gewerkt aan een maatregelenpakket voor de gewenste verkeerssituatie in het dorp.

Voor een betere verkeerssituatie richt de campagne zich op beter gedrag van de weggebruikers, aanpassingen van de weg zelf en handhaving door de politie. De inwoners van Oud-Alblas hebben samen met de gemeente en andere partners de maatregelen afgesproken. Onder het motto: Samen, gewoon, doen.

De aftrap van de campagne vond donderdag plaats. Verkeersdeelnemers kregen een flyer in handen gedrukt en werden gewezen op hoe er veilig door de straat gereden kan worden.

CHyb8CaW8AARiiR

CHyhctWVAAEE2Ii sandra van vianen actie oud alblas