praten of granaten (Medium)ALBLASSERDAM – ‘Praten of granaten’ is het onderwerp van de debatavond die SGPJ-Alblasserwaard op vrijdag 26 Juni 2015 organiseert in de Gereformeerde Gemeente aan de Plantageweg in Alblasserdam. Te gast zijn Mark Brouwer (plv. Hoofd Initiële Opleidingen Mariniers bij Ministerie van Defensie), Elbert Dijkgraaf (Tweede Kamerlid SGP), Ruard Ganzevoort (Eerste Kamerlid GroenLinks). Het debat staat onder leiding van Martin Holleman (Politiek voorzitter SGP-jongeren).

Wietse Blok (Voorzitter SGPJ-Alblasserwaard): “Als SGP-jongeren vinden we het van groot belang dat we nadenken over onze veiligheid. In deze tijd lijkt die veiligheid een stuk minder vanzelfsprekend als een aantal jaren terug. Daarom moeten we juist nu nadenken over de vraag of we meer geld moeten investeren in Defensie. Of moeten we meer de diplomatieke route volgen? Dat gaan we bespreken op een (hopelijk) interessante avond waarbij zowel de politiek als iemand uit de praktijk vertegenwoordigd is,”

Iedereen in de zaal krijgt gelegenheid om mee te praten.

De avond vindt plaats in de zaal van de Gereformeerde Gemeente in Alblasserdam. Plantageweg 172 in Alblasserdam. Inlopen kan vanaf 19.15 uur, de aanvang is 19:45 uur. De entree is gratis. Wel wordt er een collecte gehouden voor de onkosten.

Meer informatie is verkrijgbaar via alblasserwaard@sgpj.nl of via de facebookpagina www.facebook.com/SGPJAlblasserwaard.

praten of granaten (Medium)