natuurfotografieALBLASSERDAM – Het Jongeren Comité Woord en Daad Alblasserdam organiseert binnenkort een workshop natuurfotografie voor beginners. Die zal door een lid van het comité, die ervaring heeft met natuurfotografie, gegeven worden. De workshop is vooral gericht op het fotograferen met spiegelreflexcamera voor beginnende fotografen. De workshop duurt een dag. Het ochtendgedeelte is binnen; in een zaal van de Gereformeerde Gemeente te Alblasserdam, Plantageweg 172.

Hier zal een presentatie gegeven worden over (camera)techniek en het fotograferen in de natuur. ’s Middags worden de behandelde aspecten toegepast in de praktijk, in een gebied in de Alblasserwaard. De workshop is op zaterdag 27 juni. Maximaal aantal deelnemers is 15. Bij meer aanmeldingen kan de workshop eventueel herhaald worden op zaterdag 4 juli.

De dag start om half 10 en duurt tot ongeveer half 4. De kosten bedragen €. 45,- p.p. Voor een eenvoudige lunch, koffie e.d. wordt gezorgd. Aanmelden kan via woordendaad@live.nl tot woensdag 24 juni.

Meer informatie is op te vragen via woordendaad@live.nl of 06-41089786.

natuurfotografie