DSCN0317 (Medium)ALBLASSERDAM – Het Rode Kruis, afdeling Alblasserdam / Oud-Alblas, organiseerde afgelopen week weer haar jaarlijkse uitje. De dag startte met koffie en wat lekker in de Alblashof. Daarvandaan vertrok een bus met veertig personen naar Partycentrum De Molen in Harskamp. Daar kwam een tweede bus met mensen en vrijwilligers van het Rode Kruis uit Groot-Ammers er bij.

“Na een drankje en een warme lunch werden we getrakteerd op een optreden van Ome Cor en de Coremas. Dat waren gezellige liedjes uit de oude doos, die volop meegezongen werden,” vertelt één van de vrijwilligers.

Na een kopje koffie / thee en een potje bingo vertrok de bus weer naar het Damdorp. “We kijken terug op een gezellige middag,” laat het Rode Kruis weten.

DSCN0317 (Medium) DSCN0318 (Medium) DSCN0319 (Medium) DSCN0327 (Medium) DSCN0330 (Medium)