IMG_2549ALBLASSERDAM – Tafeltennisvereniging TTVA uit Alblasserdam organiseert twee open avonden. De eerste vindt plaats op dinsdag 9 en de tweede op dinsdag 23 juni. Tijdens de open avonden is iedereen vanaf zestien jaar welkom. Men kan op een leuke manier kennismaken met de tafeltennissport en zelf ervaren hoe het is om te tafeltennissen. De deuren van de gymzaal in de Weversstraat nr. 2 zijn op beide avonden vanaf 19:45 uur geopend.

TTVA is opgericht in 1969 en dus al ruim 45 jaar de tafeltennisclub van Alblasserdam. Henk Mes van de vereniging vertelt: “Met vijftal teams zijn we op dit moment aanwezig in de competitie in de afdeling Holland-West van de NTTB. Naast competitie spelen is er natuurlijk ook ruimte voor recreatief tafeltennis. Op dinsdag en donderdagavonden kan men terecht in de Weversstraat om zijn of haar balletje te slaan. Sportkledij (short en shirt) en sportschoenen zijn een must. Batjes en ballen worden door ons verzorgd. Wist u trouwens dat tafeltennis door het overgrote deel van alle revalidatie artsen wordt gezien als de beste sport voor het herstel bij diverse blessures?”

Mes vervolgt: “Buiten het serieuze tafeltennis organiseren wij voor onze leden ook een aantal andere dingen die meer betrekking hebben op het sociale aspect. Men moet dan denken aan Speciale toernooien, Klaverjassen, Darten en een middagje forelvissen met de leden. De laatst genoemde activiteiten zijn echt gezellige aangelegenheden.”

Meer informatie is te vinden op http://www.ttvttva.nl. Mailen kan naar info@ttvttva.nl.

IMG_2549