LadysDayMaat©ceesvdwal_16ALBLASSERDAM – Bij transportbedrijf Maat langs de Edisonweg in Alblasserdam werd zaterdag 6 juni 2015 een speciale ‘ladies day’ gehouden. De dag was bedoeld voor de vrouwen die bij Maat werken en de partners van de mannen die bij het bedrijf werken. Voor de 85 ‘ladies’ die meededen, waren er tal van activiteiten. Zo mochten zij onder begeleiding van een instructeur in een tractor en een vrachtwagen rijden.

Verder mochten zij met een heftruck rijden en kregen zij in de carwash spinningles van medewerker en instructeur Hans en uitleg door Medifit uit Nieuw-Lekkerland over gezond sporten. Fotograaf Peter Lodder verzorgde een fotoshoot.

De organisatie blikte aan het einde van de dag op een zeer geslaagde en gezellige dag die voor herhaling vatbaar is.

Foto’s: Cees van der Wal en Peter Stam.

IMG_9637 (Medium) IMG_9644 (Medium) IMG_9655 (Medium) IMG_9659 (Medium) IMG_9670 (Medium) IMG_9677 (Medium) LadysDayMaat©ceesvdwal LadysDayMaat©ceesvdwal_1 LadysDayMaat©ceesvdwal_2 LadysDayMaat©ceesvdwal_3 LadysDayMaat©ceesvdwal_4 LadysDayMaat©ceesvdwal_6 LadysDayMaat©ceesvdwal_7 LadysDayMaat©ceesvdwal_9 LadysDayMaat©ceesvdwal_10 LadysDayMaat©ceesvdwal_12 LadysDayMaat©ceesvdwal_14 LadysDayMaat©ceesvdwal_16 LadysDayMaat©ceesvdwal_18