Openhuis-PietHak©ceesvdwal_21ALBLASSERDAM – Bij Hak BV aan de Van Hennaertweg in Alblasserdam is vrijdag 5 juni 2015 het nieuwe APK-keuringsstation feestelijk geopend. Vanaf heden kunnen particulieren en bedrijven bij het bedrijf terecht voor een APK-keuringen van onder meer auto’s, vrachtauto’s, bussen en campers.

Kleine stap
“We maakten voertuigen al jaren APK-klaar. Onze monteur zit al 25 jaar in het vak. De stap om een eigen keuringsstation te starten was, afgezien van een flinke investering in een remmentestbank, klein,” vertelt Piet Hak, eigenaar van Hak BV.

Techniek
De hefbrug kan voertuigen tot 20 ton aan. “Daarnaast kunnen we de stuurinrichting van voertuigen controleren. Die techniek wordt pas over twee jaar verplicht voor keuringsstations. Wij hebben hem nu al. Hak gaat voor kwaliteit en service. We hebben het nieuwste van het nieuwste,” glimlacht de ondernemer.

Openingstijden
Particulieren en bedrijven kunnen van maandag tot en met vrijdag tussen 07.00 en 17.00 uur bij het station terecht. Een afspraak maken kan via het telefoonnummer 078 – 691 23 51.

Foto’s: Cees van der Wal en Peter Stam.

 

IMG_9598 (Medium) IMG_9604 (Medium) IMG_9612 (Medium)

Openhuis-PietHak©ceesvdwal_23 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_22 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_21 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_20 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_19 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_18 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_17 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_16 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_15 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_14 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_13 Openhuis-PietHak©ceesvdwal_12