DSC_1096 (Medium)ALBLASSERDAM – De jeugdvisdag die zaterdag 30 mei 2015 in Alblasserdam werd gehouden, is succesvol verlopen. De prijsuitreiking werd gedaan door Ed Stoop. Stoop is voor veel vissende jongeren een grootheid en bekend van televisie.

Hikmet Hakioglou, medeorganisator van het visevenement maakte, net als voorgaande jaren weer een verslag van de dag. Zijn verhaal is hieronder te lezen.

De foto’s zijn gemaakt door Jan Passchier, Martine Zanen, Ria de Boom-Kusters en Nicoline Kusters.

“In het zestigste jubileumjaar hebben we als V.A.H. weer een jeugdvisdag georganiseerd op de Ponykade. Er konden dit jaar vijftig kinderen zich inschrijven voor deze dag. Er is gevist in twee groepen: 7 t/m 10 jaar en 11 t/m 15 jaar. De eerste groep heeft anderhalf uur gevist en de tweede groep heeft twee uur lang gevist.

De prijzentafel was weer zeer goed gevuld en het voer en maden zijn zoals elk jaar weer verzorgd door Hengelsportwinkel De Snuffelhoek. De firma Spro heeft nog een tiental mooie prijzen ter beschikking gesteld, waar we hen uiteraard zeer dankbaar voor zijn.

Voor tussen de middag heeft de Firma Boerske (te vinden op het terrein van de Hornbach)diverse lekkere broodjes geschonken voor de vrijwilligers. Hiervoor onze dank. Terwijl we nog aan het opbouwen waren kwamen de eerste kinderen zich al melden.

Na uitleg hebben de jongens en meisjes te horen gekregen dat Ed Stoop langs zou komen om de prijsuitreiking te doen. Ed Stoop is voor veel vissende jongeren een grootheid en bekend van de Televisie.

De kinderen van de eerste groep hebben even moeten wachten op de komst van Ed Stoop. Toen hij er was hebben we gelijk de prijsuitreiking gedaan.

Uitslag groep 7 t/m 10 jaar:

  1. Nanna de Jong met 95 punten.
  2. Bart Penning met    85 punten.
  3. Arend Penning met 72 punten.

De grootste vis met 24 cm is gevangen door Laurens Vreeken.

Uitslag groep 11 t/m 15 jaar:

  1. Anne van Zanten met 169 punten.
  2. Thijs Verloop met         123 punten.
  3. Geert Boas met               87 punten.

De grootste vis met 56 cm is gevangen door Thijs Verloop.

Alle kinderen hebben een prijs gekregen ook al hebben ze niks gevangen. We hebben na de prijsuitreiking nog bioscoop kaarten verloot die beschikbaar zijn gesteld door Landvast. Hiervoor onze dank.

Als organisatie willen we de vrijwilligers bedanken. Zonder hun inzet en tijd is het niet mogelijk om dit soort dagen te organiseren. Ook willen we de sponsoren nogmaals bedanken, omdat ze deze dag ook mede mogelijk hebben gemaakt. Ed Stoop bedankt voor je aanwezigheid, we hopen je nog eens te ontvangen.”

 

DSC_1096 (Medium)

DSC_1109 (Medium)

DSC_1112 (Medium)

1ste Nanna de Jong groep A (Medium)

2de Bart Penning groep A (Medium)

2de Thijs Verloop en grootste vis groep B (Medium)

3de Arend Penning groep A (Medium)

3de Geert Boas groep B (Medium)

even vissen meten (Medium)

Groep 7 jaar tm 10 jaar (Medium)

Groep 11 jaar tm 15 jaar (Medium)

grootste vis Laurens Vreeken groep  A (Medium)

jeugd bestuur en Ed Stoop (Medium)

Mooi dat er ook meisjes meedoen (Medium)

Prijzentafel (Medium)

sfeer foto (Medium)

Sfeer foto 2 (Medium)

sfeer foto 3 (Medium)

sfeer foto 4 (Medium)

sfeer foto 5 (Medium)

Sfeer Foto 6 (Medium)

veel support (Medium)

wachten op de prijsuitreiking (Medium)