Rijvereniging BeyaertALBLASSERDAM – Rijvereniging Beyaert aan de Vinkenpolderweg 31a in Alblasserdam houdt zaterdag 30 mei 2015 van 10.00 tot 17.00 een open dag voor liefhebbers van de paardensport en belangstellenden. Gedurende de hele dag kunnen bezoekers genieten van demonstraties dressuur, springen en mennen, verzorgd door leden van RV Beyaert en haar instructeurs. Daarnaast verzorgt Grand Prix ruiter Judy de Winter deze dag een dressuurclinic, waar de deelnemers de fijne kneepjes worden bijgebracht.

Wedstrijd
Het programma begint in de ochtend met een impulswedstrijd dressuur. Aan de impulswedstrijd kan iedereen die een paard of een pony heeft meedoen, ook zonder startkaart.

Ponyritjes
Ook de kleine bezoekers kunnen hun hart ophalen op deze open dag. Zo zijn er ponyritjes op de braafste ponies van de club en kunnen zij zich laten schminken. Verder draait er de hele dag een rad van fortuin, waar weer leuke prijzen te winnen zijn. En natuurlijk zijn er standjes met lekker hapjes. Tot slot is er voor geïnteresseerden informatie beschikbaar over de vereniging en de tarieven.

89 jaar
Voorzitter Ruud Schilperoort vertelt: “Wij hopen op een geweldige opkomst op onze open dag. Onze vereniging bestaat inmiddels 89 jaar en de afgelopen jaren zijn veel investeringen gedaan om de accommodatie helemaal up-to-date te maken. Zo hebben wij recent het dak van de binnenrijbaan vervangen. We ontvangen iedereen dus graag en met trots.”

Toegang is gratis. Iedereen is van harte welkom.

Rijvereniging Beyaert

Rijvereniging Beyaert2