2015-05-20 - Open dag De Waard - DSC_046 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Stichting Waardeburgh hield afgelopen week een open dag op locatie De Waard in de Alblashof in Alblasserdam. Dit zorgcentrum in Alblasserdam is onlangs verbouwd en het resultaat mocht iedereen komen bewonderen. Dat is ook massaal gedaan. Het atrium zat vol met bezoekers, genodigden en buurtbewoners. Er moesten zelfs extra stoelen worden bij gezet.

Het officiële gedeelte bestond uit een toespraak van Ko Smittenaar, namens de Raad van Bestuur van Waardeburgh en een toespraak van wethouder Dorien Zandvliet, namens de gemeente Alblasserdam. Daarna onthulde Herman Klop een bijzonder beeld. Dit beeld krijg een mooie plek in het atrium van De Waard. De rest van de middag was er gelegenheid om de locatie te bekijken of een van de workshops te bezoeken. Het restaurant De Waardsche Hof (de nieuwe naam voor de Waard Inn) presenteerde zich met heerlijke hapjes en een proeverij van diverse gerechten.

De open dag werd afgesloten met een feestelijk optreden van shantykoor Ahoy uit Hardinxveld-Giessendam.

Naast een prachtig zorgcentrum is De Waard nu ook een wijkcentrum geworden met diverse faciliteiten voor ouderen uit de wijk. In De Waard is een winkel van ZorgComfort Alblasserwaard gevestigd. Ook is er een fysio- en fitnessruimte en een winkel voor de noodzakelijke boodschappen. Meer informatie is te vinden op www.waardeburgh.nl.

2015-05-20 - Open dag De Waard - DSC_046 [Desktop Resolutie]

2015-05-20 - Open dag De Waard - DSC_002 [Desktop Resolutie] 2015-05-20 - Open dag De Waard - DSC_022 [Desktop Resolutie] 2015-05-20 - Open dag De Waard - DSC_089 [Desktop Resolutie]