IMG_5745 bc (Medium)ALBLASSERDAM – Kinderopvang Wasko heeft op 22 mei 2015 haar nieuwste product, Sport BSO Het Startblok, op een feestelijke manier geopend. De nieuwe buitenschoolse opvang is gevestigd in sportcentrum Blokweer in Alblasserdam. De kinderen van de Sport BSO openden de bijeenkomst, door middel van een swingend optreden, voor de vele belangstellenden. De bestuurders, Mart van der Burgh (Blokweer) en Mieke van der Linden (Wasko) spraken hun enthousiasme uit en hun vertrouwen in deze bijzonder goede samenwerking.

Hierna vond de officiële opening plaats door wethouder Arjan Kraijo. Samen met Alieke schoot de wethouder een bal door de dichtgeplakte deur, waarna de kinderen vol trots hun nieuwe BSO-ruimtes  konden laten zien. Meer informatie over Sport BSO Het Startblok is te vinden op www.wasko.nl.

IMG_5745 bc (Medium)