adullamverkopingALBLASSERDAM – Op het Ds. B. Toesplein in Alblasserdam wordt zaterdag 23 mei 2015 van 09.30 tot 15.00 uur de jaarlijkse Adullamverkoping gehouden. Bezoekers kunnen er terecht voor dagelijkse boodschappen, maar ook voor woonaccessoires (Bagijnhof), brocante (Belle Maison), nieuwe en tweedehands boeken, fotokaarten, perkgoed en geraniums, geborduurde cadeau-artikelen, mode accessoires, hoeden, (kinder)kleding, haarspeldjes, Jemako, Tupperware, handdoeken en dekbedovertrekken.

Vishandel Martin Stam, De Groot Kaas, Limovlees en Bakker Stam, maken het aanbod compleet.

Fietsband
Dit jaar is ook de mini-onderneming Infinity Ride aanwezig, die het repareren van een lekke fietsband wel heel eenvoudig maakt. Bij Roukens Optiek kunnen bezoekers hun ogen laten meten en de nieuwe zonnebrilcollectie van 2015 bewonderen.

Auto wassen
Bezoekers die met de auto komen, kunnen hun voertuig tegen een vergoeding laten wassen op de markt. In de tent is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken.

Spelletjes
Kinderen kunnen met een spelletjeskaart diverse spelletjes doen en meerijden in de paardentram van Verdoorn Gelegenheidsvervoer.

Kleurplaat
In het actieboekje van Adullam, dat afgelopen week is verspreid, staan voor de kinderen een kleurplaat en een taart om te versieren. Zij kunnen deze inleveren en ontvangen hiervoor een leuk cadeautje.

De opbrengst van de verkoping gaat naar Adullam; een stichting die zich inzet voor gehandicapten.

adullamverkoping