Vossenjacht (2) (Medium)OUD-ALBLAS – De afgelopen dagen hebben 65 kinderen uit de E- en F-jeugd meegedaan aan het driedaagse voetbalkamp bij vv De Alblas. De E-tjes sliepen in grote legertenten op het veld en de F-jes in de kleedkamers.

Er was een aantal sportieve activiteiten georganiseerd, zoals een spannende vossenjacht in het Alblasserbos, een voetbalquiz en een landentoernooi. Het hoogtepunt was een vijfkamp met tal van spectaculaire opblaasattracties, waaronder een stormbaan, een sweeper (wipe out) en levend tafelvoetbal. Ook werd er penalty geschoten op de keeper van het 1e elftal en werd er gevoetbald in een pannakooi.

“Mede dankzij alle vrijwilligers, begeleiders en sponsors, het perfecte weer en de goede sfeer is het wederom een daverend succes geworden,” zo laat de organisatie weten. Als het aan de kinderen ligt, blijft het zeker een jaarlijks terugkerend evenement binnen de vereniging.

 

17537340908_66cc17dfef_z (Medium) E-tjes (Medium) F-jes (Medium) Foto's voetbalkamp 2015 (Medium) Groepsfoto (Medium) Landentoernooi (2) (Medium) Landentoernooi (Medium) Levend tafelvoetbal (Medium) Sponsors (Medium) Stormbaan (Medium) Stormbaan1 (Medium) Sweeper (Medium) Vossenjacht (2) (Medium) Vossenjacht (3) (Medium) Vossenjacht (Medium)