IMG_9849 (Medium)NIEUW-LEKKERLAND – Op Zorgboerderij Eben-Haëzer van familie Meerkerk in Nieuw-Lekkerland wordt aanstaande zaterdag, 16 mei 2015, een open dag gehouden. Iedereen is tussen 10.00 en 15.00 uur van harte welkom om een kijkje te nemen bij de boerderij aan de Schoonenburgweg 13. Op de Zorgboerderij worden jongeren en volwassenen met een beperking (verstandelijk, autistisch spectrum, kinderen met het Down Syndroom, NHH, ADHD ) begeleid door hen een dagbesteding en logies aan te bieden.

De open dag wordt georganiseerd door de Stichting Vrienden Van Zorgboerderij Eben-Haëzer. Er zullen tal van activiteiten georganiseerd worden voor de kinderen (zoals workshops) en er wordt een kleine actiemarkt gehouden. Bezoekers kunnen iets lekkers kopen. Verder zijn er boeken, brocante, cadeautjes, groenten en fruit, boerenijs en meer.

Friet
Tussen de middag zijn er hamburgers, friet en kibbeling te koop. Verder zal er een fotograaf aanwezig zijn om een leuke (gezins) foto te maken met bijvoorbeeld de kleine dieren. Dit kan tot half twee.

Roofvogels
Tot half twee kunnen de bezoekers een rondje rijden in een legertruck. Van half twee tot half drie is er een roofvogelshow.

Opbrengst
Van de opbrengst van de open dag wordt er ieder jaar iets nieuws gekocht voor een activiteit voor de cliënten of het wordt besteed om een nieuwe activiteit te kunnen opstarten voor de cliënten. Iedereen is zaterdag van harte welkom.

IMG_9849 (Medium)