avondvierdaagseALBLASSERDAM – De Alblasserdamse Avondvierdaagse komt er weer aan. Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de organisatie van een nieuwe editie van het jaarlijks terugkerende evenement Het wandelevenement wordt gehouden van 15 tot 18 juni 2015.

Hans Verschoor van de avondvierdaagse vertelt: “Om de avondvierdaagse veilig en gestructureerd te laten verlopen kunnen wij jaar in jaar uit rekenen op een vaste groep vrijwilligers die met enthousiasme dit evenement mede mogelijk maken. Dit jaar zijn wij ook weer dringend op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bereid zijn 1 of meer avonden te helpen met het bemannen van controleposten en het uitdelen van routes en/of consumpties. Ook hebben wij dringend behoefte aan vrijwilligers voor het regelen van het verkeer.”

Vrijwilligers worden in 3 categorieën ingedeeld.

Verkeersregelaars
Verkeersregelaars regelen het verkeer en zorgen zo voor de veiligheid van weggebruikers.

Logistieke vrijwilligers
De logistieke vrijwilliger zorgt voor de opbouw van tenten/tafels op het Raadhuisplein en verleent hand en span diensten op facilitair gebied. Op de route verzorgen ze het uitdelen en distribueren van uitdeelgoederen/consumpties.

Service vrijwilligers
De service vrijwilliger bemannen de tenten op het Raadhuisplein, verrichten controles, delen routes uit, geven aanwijzingen en onderhouden waar nodig contact met het bestuur.

Nieuwe vrijwilligers kunnen zich opgeven via www.avd-alblasserdam.nl/ of een email sturen naar [email protected].

avondvierdaagse

 

Deel dit bericht via...