geld money euro'sALBLASSERDAM – Businessclub De Loopplank organiseert op woensdagavond 13 mei 2015 een bijeenkomst over goed en efficiënt debiteurenbeheer. Kleine ondernemers moeten volgens de Businessclub vaak lang op hun geld wachten. “Dat is de conclusie uit het gebruikersonderzoek van OpenCompanies dat begin maart van dit jaar werd gepubliceerd. Liefst 720 miljoen euro staat open bij kleine ondernemingen. In de praktijk betekent dit dat zzp’ers en kleine ondernemingen veel euro’s laten liggen, maar ook financiële risico’s lopen door verminderde liquiditeit,” meldt Anita Toes namens de club.

Gastsprekers Perry van Horik van Holland Incasso Groep uit Rotterdam [www.holland-incasso.nl] en Leendert A. Klem van Stichting Ondernemersklankbord [www.ondernemersklankbord.nl] geven tips, handvaten en regels hoe u door goed debiteuren- én relatiebeheer het aantal slechte betalers kunt verminderen, hoe u binnen de afgesproken betalingstermijn uw geld op uw rekening krijgt wat de vervolgstappen kunnen zijn als een klant toch niet wil of kan betalen.

De avond is gratis toegankelijk. Aanmelden via businessclub@vriendenvandeloopplank.nl. Locatie: IKC De Loopplank, Pieter de Hoochplaats 1. Inloop van 19.45 uur en aanvang om 20.00 uur