rommelmarkt ichthuskerkALBLASSERDAM – De Ichthuskerk houdt zaterdag 9 mei 2015 bij de kerk aan het Scheldeplein in Alblasserdam een rommelmarkt. Iedereen is van 09.00 tot 15.00 uur van harte welkom voor een bezoek aan de markt. Er zijn onder meer boeken, glaswerk, curiosa en speelgoed.

Naast de gebruikelijke kramen zal er ook een kraam aanwezig zijn met originele bloemschikcreaties van Hanneke Baaij. Met enveloptrekken kunnen bezoekers mooie pakketten winnen. Voor de kinderen is er een springkussen.

Het inleveren van uw rommelmarktartikelen in de Ichthuskerk is mogelijk op 6 en 7 mei van 19.00 – 21.00 uur. Wie niet in de gelegenheid is spullen te brengen, kan dit doorgeven aan Jeannette van Asperen (tel. 6917853) Zij zal zorgen dat de spullen bij diegene wordt opgehaald. De artikelen moeten wel heel en bruikbaar zijn.

De opbrengst van deze rommelmarkt is bestemd voor de uitbreidingsplannen van de Ichthuskerk.

rommelmarkt ichthuskerk