20150430_151725 (2) (Medium)ALBLASSERDAM – Vijf klanten van Albert Heijn in het Makado in Alblasserdam kregen deze week gratis een tas vol biologische producten. De gevulde boodschappentassen werden aangeboden in het kader van het biologische thema bij de supermarkt. In de dagen voorafgaand aan de uitreiking konden klanten een briefje inleveren met daarop een naam van een vriend, kennis of familielid, waarvan zij vonden dat diegene een extraatje zou moeten krijgen.

Albert Heijn koos vijf briefjes uit. Afgelopen donderdag ontving dit vijftal, uit handen van de invullers van de briefjes, de tas met boodschappen.

De personen die een tas ontvingen, kregen die vanwege hun zorg voor een ander of omdat ze wat extra’s verdienen vanwege hun persoonlijke situatie. Dit sloot aan bij het biologische thema van de AH, waarin beter voor de natuur en beter voor de medemens centraal staan.

20150430_151725 (2) (Medium)