nieuw-lekkerland herdenken adoptie petrus vd veldenschool 6623bNIEUW-LEKKERLAND – Leerlingen uit groep 8 van de Ds. Petrus van der Veldenschool in Nieuw-Lekkerland hebben woensdagochtend 29 april 2015 slachtoffers van oorlogen herdacht. Dit deden zij, na een bijeenkomst in het Carillon, bij het Vredesmonument in het Wielewaalpark aan de Ooievaar. Er werden in het bijzijn van de groepsleerkracht en burgemeester Van der Borg een krans en witte rozen gelegd. De school heeft het monument voor het komende jaar ‘geadopteerd’. Foto’s: Wim Deelen. Filmpje: IJda Blok.

 

nieuw-lekkerland herdenken adoptie petrus vd veldenschool 6592b nieuw-lekkerland herdenken adoptie petrus vd veldenschool 6596b nieuw-lekkerland herdenken adoptie petrus vd veldenschool 6613b nieuw-lekkerland herdenken adoptie petrus vd veldenschool 6623b nieuw-lekkerland herdenken adoptie petrus vd veldenschool 6644b