brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_8BLESKENSGRAAF – In een boerderijwoning aan de Heulenslag, op de grens Oud-Alblas / Bleskensgraaf is woensdag 22 april 2015 een grote brand ontstaan. Bewoners ontdekten de brand in het rieten dak rond 10.30 uur en begonnen, terwijl de brandweer gealarmeerd werd, zelf met blussen.

Diverse brandweerkorpsen uit de regio werden opgeroepen. Na een uur was de brand grotendeels onder controle. Volgens de brandweer is de brand mogelijk ontstaan door vonken uit de schoorsteen. De exacte oorzaak wordt nog onderzocht.

Foto’s: Kristiaan Terlouw, Sonny Lasschuit & Stefan van Aarle.

Foto-update: Cees van der Wal.

 

 

brandbleskensgraaf©Ceesvdwal brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_8 brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_11 brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_12 brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_18 brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_26 brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_34 brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_35 brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_42 brandbleskensgraaf©Ceesvdwal_45

DSC05986 IMG_4674 IMG_4672