lammetjeswiel alblasserdamALBLASSERDAM – Op initiatief van de gemeente Alblasserdam wordt donderdag 23 april 2015, in scoutinggebouw ’t Fort aan de Savornin Lohmanweg 40A, een bijeenkomst gehouden over de renovatie van recreatiegebied het Lammetjeswiel in Alblasserdam. “Wij willen het Lammetjeswiel aantrekkelijker maken voor jong en oud. Het moet eigenlijk de tuinkamer van Alblasserdam worden,” vertelt een woordvoerster van de gemeente.

Vier thema’s
Iedereen is op 23 april van harte welkom om mee te denken met de plannen. Gebaseerd op de input die al is verzameld zijn er vier thema’s die deze avond aan bod komen: zwemmen en zonnebaden, wandelen/spelen/sporten, toegang/parkeren en veiligheid en nieuwe functies.

Aanmelden
De bijeenkomst start om 19.00 uur en duurt tot 21.30 uur. Aanmelden voor de avond kan via [email protected]. Vragen en ideeën zijn ook welkom op dit mailadres.

Vervolgtraject
Ook in het vervolgtraject zijn Alblasserdammers welkom om mee te denken en ideeën ui te werken. Daarover volgt later meer informatie.

lammetjeswiel alblasserdam