20150418_122409 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De actiemarkt, voor De Schutse, die afgelopen zaterdag op het Raadhuisplein in Alblasserdam werd gehouden, heeft een brutobedrag van ruim 79.000 euro opgeleverd. De opbrengst gaat naar de professionele wasserette van De Schutse in Kesteren. Vorig jaar is de eerste helft van de wasserette betaald. Met de opbrengst van dit jaar wordt de andere helft betaald. Dat houdt in dat de totale wasserette door de regio Alblasserdam is betaald.

Zoals al zovele jaren vond de  jaarlijkse actiemarkt van De Schutse ook afgelopen zaterdag weer plaats onder een stralende zon. Dit bevorderde uiteraard de gezelligheid en de verkoop van alles wat werd aangeboden op de markt. De grote publiekstrekker was de autosimulator. Velen maakten hiervan gebruik, om soms onder het  nodige gegil en veel hilariteit te ervaren hoe het is wanneer je met over de kop gaat. De instructeur vertelde daarbij hoe je er het veiligst weer uit kan komen. Verder was er een rommelmarkt waar menigeen zijn koopjes scoorde. De kinderen konden knutselen en sjoelen.

20150418_122409 [Desktop Resolutie]

DSC03893 [Desktop Resolutie]