IMG_0089-KopieALBLASSERDAM – Zaterdag 18 april 2015 wordt op het Raadshuisplein in Alblasserdam de jaarlijkse actiemarkt voor De Schutse Gehandicaptenzorg gehouden. “Afgelopen jaren was deze actiemarkt een groot succes en we hopen dat ook dit jaar heel veel mensen langs zullen komen om te kijken, te kopen, te eten en drinken, of even komen struinen over de rommelmarkt,” zo laat organisator Alie van Zanten weten. Er zijn ongeveer 120 kramen met onder meer patat, hamburgers, vis, brocante, kleding, hoeden sieraden, brood, groenten en fruit, boeken en nog veel meer.

Over de kop
Nieuw dit jaar is een autosimulator. In deze simulator kunnen bezoekers ervaren hoe het is om met de auto over de kop te gaan. Verder zijn er activiteiten voor kinderen.

Wasserette
De opbrengst van de verkoping wordt besteed aan een professionele wasserette bij De Schutse. “Vorig jaar is de helft van de wasserette betaald. Nu hopen wij de andere helft te kunnen aanbieden, zodat de totale wasserette betaald is door de regio Alblasserdam,” aldus Van Zanten.

Boekje
Meer informatie over de markt is te vinden in het boekje dat afgelopen weken in Alblasserdam en omgeving is verspreid. In dit boekje staat ook een puzzel, die die dag ingeleverd kan worden.

Tijden
De markt wordt zaterdag 18 april van 09.00 tot 15.30 uur gehouden. Iedereen is van harte welkom.

IMG_0089-Kopie