CCsvq4WUMAAKEeH.jpg largeALBLASSERDAM – De gemeente heeft donderdag 16 april 2015 zo’n 25 fietsen opgehaald bij de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam. Dit werd gedaan op initiatief van de politie en Woonkracht10. Er was namelijk in de buurt veel overlast van oude fietsen, die niet op de juiste plek stonden. De fietsen zijn opgeladen en meegenomen naar de gemeentewerf. Daar staan ze minimaal drie maanden.

Woonkracht10 heeft de bewoners van de Nicolaas Beetsstraat vorige week een brief gestuurd om eigen fietsen weg te halen. Afgelopen maandag zijn de fietsen gelabeld waarna mensen nog tot en met gisteren hun fiets konden weghalen. Donderdag heeft de gemeente de fietsen, waarvan het label niet was verwijderd opgehaald. Eigenaren van weggehaalde fietsen die hun fiets terug willen, kunnen zich melden bij Woonkracht10 via telefoonnummer 078-6202000.

Foto’s: Politie Alblasserdam.

CCsvq4WUMAAKEeH.jpg large

CCsrddNUEAAc1t1.jpg large