PHULP2 [Desktop Resolutie]NIEUW-LEKKERLAND – De traumahelikopter is woensdagmiddag 15 april 2015 naar Nieuw-Lekkerland gevlogen voor een medische noodsituatie in een woning aan de Bovenkruier. In deze woning raakte rond 15.00 uur een oudere man, in het bijzijn van zijn huisarts, onwel. Behalve twee ambulances, en een paar politie-eenheden, werd ook de traumahelikopter uit Nijmegen opgeroepen. Niet veel later landde de helikopter in één van de nabijgelegen weilanden.

Na behandeling is de man per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd. Daar wordt hij verder behandeld. De eerste inschatting van de politie is dat de ernst van de situatie meevalt.

Foto’s: Tim van Hees en Ron Smits. Filmpje: Sjoerd van Vliet.

 

IMG-20150415-WA0035 [Desktop Resolutie] IMG-20150415-WA0036 [Desktop Resolutie] PHULP1 [Desktop Resolutie] PHULP2 [Desktop Resolutie] PHULP3 [Desktop Resolutie] PHULP5 [Desktop Resolutie] PHULP6 [Desktop Resolutie]