IMG_4544 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De echtparen Van Zundert en Sigmond uit Alblasserdam vierden dinsdag 14 april 2015 hun huwelijksjubilea. Pau van Zundert (85) en Mien van Zundert – Feijns (82) vierden dat zij zestig jaar getrouwd zijn en Ed (76) en Anneke(71) Sigmond vierden feest vanwege hun vijftigjarig huwelijksjubileum. De wethouders Peter Verheij en Dorien Zandvliet gingen bij de echtparen op bezoek om hen te feliciteren en namen de gemeente een cadeau te overhandigen.

Pau van Zundert werkte 33 jaar op de Kabelfabriek in Alblasserdam en werd tien jaar geleden geridderd. Tegenwoordig vermaakt hij zich met wandelen en fietsen. Samen met zijn vrouw kreeg hij vier dochters, zes kleinkinderen en vijf achterkleinkinderen. Het echtpaar woont in één van de appartementen aan de Van Eesterensingel.

Ed Sigmond werkte jarenlang bij de Sociale Dienst in Dordrecht en bij de brandweer. Hij ontmoette zijn vrouw, die in Hardinxveld werd geboren, bij de V&D. Het tweetal heeft drie kinderen en vier kleinkinderen. Meneer Sigmond heeft als hobby het sparen van brandweervoertuigen op schaal. Mevrouw Sigmond spaart olifanten. “Járen geleden had ik er al meer dan duizend. Hoeveel ik er nu heb, zou ik niet eens weten,” vertelde Anneke. De twee wonen naar volle tevredenheid in een huis langs de Rembrandtlaan.

Beide echtparen kregen als cadeau een boek met daarin foto’s en verhalen over Kinderdijk en de Alblasserwaard.

Het echtpaar Zundert.

Het echtpaar Van Zundert.

IMG_4547 [Desktop Resolutie]

IMG_4563 [Desktop Resolutie]

Het echtpaar Sigmond.

IMG_4553 [Desktop Resolutie]