20150317_194710 [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – De 9-jarige Lidy-Anne Oudshoorn en 10-jarige Anne-Ruth van der Linden hebben in de afgelopen periode tweehonderd kaarten verkocht. De kinderen hadden de kaarten zelfgemaakt en verkochten die in hun omgeving. Zij wisten daarmee honderd euro op te halen. Onlangs hebben zij dit overhandigd aan Rien Andriesse, voorzitter van het comité Alblasserdam/Nieuw-Lekkerland van de Stichting Kom Over En Help.

De stichting zet zich in voor arme kinderen en kwetsbare gezinnen in Oost-Europa en Eurazië en steunt een wees- en kindertehuis in Makeevka (Oekraïne).

Andriesse is blij met het geld dat de meiden hebben opgehaald: “Het is bijzonder om te zien dat kinderen tijd vrij maken en bezig zijn om geld op te halen voor kinderen in Oekraïne,” aldus Andriesse.

20150317_194710 [Desktop Resolutie]