IMG_3443 (Medium)ALBLASSERDAM – Meneer J. A. Lindauer (82) en mevrouw H.H.N. Lindauer – Schlosser (77) uit Alblasserdam zijn deze week zestig jaar getrouwd. Het echtpaar, wonend langs de West-Kinderdijk, kreeg dinsdag 7 april 2015 locoburgemeester Dorien Zandvliet op bezoek. Zij feliciteerde de twee namens de gemeente met het diamanten huwelijk en overhandigde als cadeau een boek over de molens van Kinderdijk.

Meneer en mevrouw Lindauer leerden elkaar kennen in Rotterdam. “Een vriendin van haar was familie van mij. Zo kwamen we elkaar tijdens een avondje klaverjassen tegen. Ze bleef plakken. ‘s Avonds heb ik haar thuisgebracht met de motor. Vanaf die tijd was het aan,” herinnert de Damdorper zich.

Het echtpaar heeft twee zoons en twee dochters. Meneer Lindauer werkte tot aan zijn pensioen voor zichzelf. Hij had een handel in kunststoffen. Momenteel besteedt hij zijn tijd aan zijn hobby’s: tuinieren en modeltreinen. Mevrouw Lindauer puzzelt en lees de krant. Ondertussen geniet het duo van hun prachtige uitzicht op het werelderfgoed.

Maandag 6 april werd het jubileum met de familie middels een brunch gevierd.

IMG_3443 (Medium) IMG_3466 (Medium)