Charmayne GröningALBLASSERDAM – Directiesecretaresse Charmayne Gröning uit Alblasserdam is geselecteerd om naar de live-selectieronde te gaan van de Secretaresseverkiezing van het Jaar 2015. De Alblasserdamse is doorgedrongen tot een groep van zes finalisten. De zes secretaresses geven op dinsdag 7 april een presentatie voor de vakjury, waarna de beste drie worden uitgekozen. Deze drie kandidaten voeren daarna een persoonlijke campagne en de winnaar zal op donderdag 16 april, secretaressedag, worden bekend gemaakt.

Het thema voor de verkiezing van 2015 is ’30 jaar Uitblinkers’, in het kader van het jubileumjaar en de verkiezing van de 30e Secretaresse van het Jaar.

Charmayne Gröning werkt bij Stichting Nedvang. De organisatie regisseert de inzameling en recycling van de verschillende soorten verpakkingsafval: papier en karton, glas, kunststof, metaal en hout.

Charmayne Gröning