SONY DSCALBLASSERDAM – Carmen Valk uit Alblasserdam heeft woensdagmiddag 1 april 2015 57 kippakketten en 55 zakken met krentenbollen bezorgd bij de Voedselbank in Alblasserdam. De gift werd in ontvangst genomen door Alexandra Verheij, actiecoördinator bij Voedselbank Alblasserdam. De Alblasserdamse bedacht de actie al rond Kerst. “Eigenlijk was het de bedoeling om tijdens de Kerstdagen voor een extraatje te zorgen. Dat was echter al geregeld. We hebben toen besloten om het tijdens de Paasdagen te doen,” aldus Valk, die het (geld voor het) voedsel samen met een aantal ouders van kinderen van basisschool De Loopplank inzamelde.

De voedselbank is blij met de pakketten. De cliënten krijgen de kip en de krentenbollen woensdagmiddag uitgereikt bij het ‘normale’ pakket.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC