DSCF3246 (Medium)ALBLASSERDAM – In de Nicolaas Beetsstraat in Alblasserdam is dinsdagmiddag 31 maart 2015 een boom omgewaaid en op een auto terecht gekomen. De brandweer kwam er aan te pas om de boom in stukken te zagen. De auto onder de boom is door een bergingsbedrijf afgevoerd. (zie onderste twee foto’s).

In de Baandersstraat in Alblasserdam waaide dinsdag ook een boom om. “Een vrouw die haar hond uitliet, hoorde een hevig gekraak en moest rennen voor de vallende boom. De boom viel net naast een geparkeerde auto dwars over de weg. Later in de middag werd de boom vakkundig opgeruimd door mensen van de gemeente,” aldus een getuige.

In de Venuslaan in Nieuw-Lekkerland ontstond dinsdagavond schade aan een wilg. De brandweer kwam ter plaatse en zaagde een half afgebroken tak weg. (zie bovenste vier foto’s)

Foto’s: Niels van Loon, Gaby ’t Hart en Koos van Steenis.

SONY DSC SONY DSC SONY DSC SONY DSC DSCF3244 (Medium) DSCF3245 (Medium) DSCF3246 (Medium) DSCF3252 (Medium) IMG-20150331-WA0066 (Medium) IMG-20150331-WA0067 (Medium)