1b (Medium)ALBLASSERDAM – Dertig leden van de Alblasserdamse Ichthuskerk, hebben zaterdag 28 maart 3550 euro opgehaald met een zwemactie in zwembad Blokweer. Voor elk baantje kon de deelnemer zich laten sponsoren. De opbrengst is voor de uitbreiding van de kerk. Dominee J.H Reijm gaf het startsein met een gastoeter. Vervolgens sprongen de deelnemers het water in en zwommen een uur lang, onder toeziend oog van enkele gemeenteleden, heen en weer.

Timo Huizer zwom maar liefst 112 baantjes. Deelneemster Nel Groenendijk wist het meeste geld op te halen. Nel Groenendijk (61) was de oudste deelneemster en Manuel Reijm (4) de jongste deelnemer.

In de kantine van het zwembad werd een prijsuitreiking gehouden.

De organisatie bedankt via deze weg alle deelnemers maar ook de sponsoren: SNS bank, Patisserie Marijn, Bloemenstudio Hanneke, Pedicure Deborah, van der Rhee vastgoed onderhoud, Besems verzekeringen en Hypotheken, Peter Hoek tuinontwerp & aanleg, Egro Service, Rijschool Ad van der Vlist.

Tekst en foto’s: Lianne van Belzen.

1 (Medium) 1b (Medium) 2 (Medium) 3 (Medium) 4 (Medium) 5 (Medium) 6 (Medium) 7 (Medium) 8 (Medium) 9 (Medium) 10 (Medium)