Beukelmanschool achterzijdeALBLASSERDAM – Leerlingen van de ds. Joannes Beukelmanschool in Alblasserdam nemen op dinsdag 7 april 2015 afscheid van hun oude school aan de Lelsstraat. Zij doen dit middels een verhuismars. Om 08.30 uur gaan de kinderen nog één keer naar hun oude school. In alle groepen wordt er een toepasselijk Bijbelverhaal verteld. Vervolgens verzamelen de klassen zich rond 9.15 uur op het plein om de oude school dan te voet, in een lange colonne te verlaten. Onderweg voegt de dependance aan de Esdoornlaan zich ook bij deze stoet.

De verhuismars trekt vervolgens door het dorp, richting het nieuwe schoolgebouw aan de Mesdaglaan in Alblasserdam. Vanaf dat moment zullen de kinderen voortaan les krijgen in het nieuwe gebouw. In dit nieuwe gebouw vinden ook een reformatorische peuterspeelzaal en een dagactiviteitencentrum van Adullam Gehandicaptenzorg onderdak.

Afbeelding: Architectenbureau Born BV BNA.

Beukelmanschool achterzijde